Ontstaan

Belgotap werd in 2003 opgericht door Kenny Terclavers, na de overname van drankenhandel Terclavers, en is doorheen de jaren uitgegroeid tot één van de grootste spelers op vlak van taptechnisch evenementenmateriaal.
in 2021 werd Belgotap overgenomen door Kenny De Bleser en Sven Meeuwissen. Met hun achtergrond in de event-, marketing- en logistieke wereld werken ze aan de verdere uitbreiding van Belgotap.

Centrale Ligging

Belgotap is gelegen in Leuven aan de Vaartdijk. Deze centrale ligging is een pluspunt op het vlak van transport en bereikbaarheid. Dagelijks vertrekken onze vrachtwagens naar alle uithoeken van het land.

Technische Support

Een evenement is geen porseleinwinkel, om ervoor te zorgen dat ons materiaal in perfecte staat en volgens de hoogste hygiënische normen is, hebben we ons eigen technisch team. Na iedere verhuurbeurt worden de materialen volledig gespoeld en gekuist en in onze herstelshop nagekeken en indien nodig hersteld.

B2B Services

Brouwers, drankproducenten, drankenhandelaars, evenementenorganisatoren kunnen bij ons terecht voor stockage, distributie, branding en onderhoud van installaties.